Mijn naam is Karlijn, 29 jaar en sinds begin 2018 woon ik in Plasmolen.

Al toen ik nog zelf op de basisschool zat, hielp ik klasgenootjes met hun rekensommen. Tijdens de middelbare school en mijn studie Levensmiddelentechnologie in Wageningen, heb ik altijd met veel plezier bijlessen gegeven in alle exacte vakken. Hierbij viel het me steeds op dat leerlingen heel onzeker worden van ‘slecht’ zijn in bijvoorbeeld wiskunde. En dat terwijl het bijna altijd dingen om ons heen zijn, waardoor we niet de cijfers halen die we willen. Ik haal heel veel plezier in weer het positieve en leuke van leren naar voren halen en laten zien dat je veel meer kunt dan je denkt.   

Ik heb veel ervaring in het geven van bijlessen en examentrainingen in natuurkunde, scheikunde, wiskunde en biologie, op alle niveaus, zowel bovenbouw als onderbouw. Daarnaast werk ik al een paar jaar met groepjes basisschoolleerlingen om hen spelenderwijs meer plezier en kunde te geven in met name rekenen en taal.

Ik hoop ook jou te kunnen helpen, door eerst een stapje terug te doen en te ontdekken wie jij bent. Om daarna je te begeleiden en uitleg te geven, op een manier die bij jou past.